Over Ons

Wie wij zijn

Capwell is opgericht door twee IT’ers die een grote ergernis deelde over de onpersoonlijke sales-gedreven werkwijze van recruitmentsbureaus. Ze wilde het graag anders. Een punt zetten achter de heersende dominante salescultuur van de recruitmentwereld. Om deze reden hebben ze zich afgevraagd: Waarom geven we zelf niet een draai aan recruitment die aansluit op onze visie.

Oprecht: Geen harde sales, niet alleen maar oog voor die ene deal. Koste wat kost moeten scoren. Maar oprechte interesse in de persoon achter het cv, wat is jouw drive. Waarom begin jij elke ochtend met plezier aan je opdracht, wat zorgt ervoor dat je ook s ’nachts wel eens wakker wordt met een goed idee. Dat gebeurt alleen als de opdracht of baan je echt aanspreekt. Gedreven professionals daar worden ook opdracht- en werkgevers blij van. Alleen door oprechte interesse kunnen we deze perfecte match maken.

Persoonlijk: Naast je professionele drive hoe je je graag op technisch vlak wilt ontwikkelen. Met welke tools en methodieken je het liefst werkt (en welke dus liever niet). Zijn we ook geïnteresseerd wat je persoonlijk belangrijk vind. Hoe ziet je prive situatie eruit? Wat doe je naast je werk om te ontspannen, waar haal je nog meer energie uit. Welke interesses heb je nog meer?

Duurzaam: Het is een wereld van elkaar iets gunnen. Geen harde sales, maar juist een goede band opbouwen met professionals en opdrachtgevers. Iets voor elkaar willen betekenen, dat is onze drive en dat is onze manier van werken. Waarde toevoegen door bijvoorbeeld inhoudelijk mee te denken. IT-kennis zit namelijk in onze DNA. Door freelancers te ontzorgen, naar ze te luisteren en daarop in te spelen.

Waarom Capwell

Diepgaande IT kennis

Capwell is opgericht door twee IT’ers. IT kennis overdragen zit in ons DNA. Waardoor we op niveau met jou kunnen sparren, begrijpen waar jouw uitdaging ligt zo maken we de juiste match.

Alleen met eindklanten

Een bewuste keuze. Geen doorleen constructies met overbodige schakels. Zo houden wij de lijnen kort. Kunnen we direct schakelen en is de slagingskans het grootst.

20 jaar bewezen stabiele partner

Wij leveren altijd, al 20 jaar lang. Kandidaten maar ook toegevoegde waarde. Waardoor veel klanten ons als sparringpartner zien. Wij gaan voor een lange termijn relatie, u ook? Dan maken we graag kennis.

Werken bij Capwell

Wil je graag werken in een omgeving met een startup mentaliteit? Zonder de nadelen daarvan, want 80% van de startups overleeft zijn 1e jaar niet. Capwell is al 20 jaar actief in de recruitment wereld, een solide bedrijf met een goede naam in recruitment. Wij gaan nu opschalen, alles wat we de afgelopen 20 jaar geleerd hebben gaan we versneld uitrollen. Een bestaand bedrijf wat deze stap maakt heet een scale-up. Wij zoeken daarvoor enthousiaste mensen met een 'can do' mentaliteit die de controle nemen over hun eigen carrière. Die hun schouders eronder willen zetten en de verantwoordelijkheid nemen voor het opbouwen van hun eigen markt. Zoek je een ambitieuze omgeving, op en geweldige locatie, waar we met zijn allen geloven in één missie: het beste recruitmentbureau van Nederland worden! Dan maken we graag met je kennis.

Ben jij onze nieuwe:

SCHIEDAM

Taakomschrijving Om even over onszelf te beginnen, wij zijn een (nog) kleine groep gedreven recruitment business partners. Rece...

SCHIEDAM

Senior Recruitment Consultant: Een afwisselende job, met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor ondernemerschap. Spreekt onze p...