Over ons_

ONZE MISSIE

Samen de stap vérder zetten die inhoudelijke IT kennis vereist

Voorbij het land van CV-schuivers, tussen het domein van gebruikerswensen en de dimensie van IT-specialisten is waar je ons vindt. Naast gedegen interne training van onze consultants en efficiënte IT systemen om al deze rijken te kunnen overzien en doorgronden, vinden we bij Capwell stuk voor stuk succesvolle langetermijnrelaties heel belangrijk. (Anders word je verbannen).

…One giant leap for (recruit)men(t) kind

WAAROM CAPWELL

Altijd samen. Altijd transparant.

Diepgaande IT- kennis

Capwell is opgericht door twee IT’ers. IT kennis overdragen zit in ons DNA. Hierdoor kunnen we begrijpen waar je (als bedrijf) mee bezig bent en vooral waar je naartoe wil. Capwell verbindt je met die specialisten die je helpen deze doelen te realiseren.

Concreet

Vandaag je zoekopdracht doorgeven, direct contact met een consultant. Indien de agenda’s aansluiten, de volgende dag een specialist aan tafel!

20 jaar bewezen stabiele partner

In 1999 zijn we zelf begonnen met het bouwen van goed vindbare online applicaties. Omdat we weten hoe het is om aan beide kanten van de tafel te zitten, pakken we recruitment anders aan. Altijd transparant en in samenspraak.

WERKEN BIJ CAPWELL

Draag bij aan onze missie

Wij bouwen aan een organisatie waar kwaliteit boven kwantiteit staat. Waar intellect en gedrevenheid hand in hand gaan met plezier.

Schiedam

Stage: Jr Account Manager

5 dagen voor 7 maanden

€300,00 - € 499,00

Schiedam

Senior Account Manager

5 dagen voor 7 maanden

€2.455,00 - € 3.469,00