Software Development

We leveren programmeurs voor alle mogelijke desktop, embedded of hybride omgevingen. Dit doen we al sinds 1999 met veel plezier en succes.

Web Development

Via Capwell heb je toegang tot het grootste netwerk van Web Developers. Of je nu op zoek bent naar een freelancer voor een tijdelijke opdracht of naar een developer die vast aansluit in jouw team.

Aansturing en coaching

Capwell partnert graag met haar klanten tijdens en na de zoektocht naar personen die bij het in goede banen leiden van het project, waarde toevoegen aan het proces.

Enterprise Systems

Als geen ander weet Capwell dat bij de implementatie van ERP en CRM systemen of het onderhouden dan wel uitbreiden ervan erg veel komt kijken en van alles mis kan gaan. We zoeken altijd naar consultants die verder kijken dan alleen de blueprint, maar ook graag meedenken richting een volgende stap.

Netwerk, infrastructuur en security

Of je nu zoekt naar een ervaren systeem engineer, architect of cloud specialist. We begrijpen als geen ander dat voor de juiste mensen techniek niet ophoudt bij het scherm.

Data en analyse

(Big) Data, data warehousing en data science nemen een steeds prominentere rol in binnen Business en IT. Wij geloven in de kracht van generalisten met een specialisme. Mensen die verder kijken dan alleen een spreadsheet of scherm.

Eerder geholpen

Recent ingevulde opdrachten

RPG Programmeur / Analist (ILE RPG)

Omgeving Hengelo

Gezocht: Delphi developer; volledig remote

.Net JR / MR / SR Developer

.Net JR / MR / SR Developer

C Embedded Programmeur

Rotterdam

duplicaat: VBA specialist

.Net MR Developer

RPG Programmeur / Analist (ILE RPG)

Leidschendam

Gezocht:

.Net SR Developer