Over Ons

Wie wij zijn

Capwell is opgericht door twee IT’ers die een grote ergernis deelde over de onpersoonlijke sales-gedreven werkwijze van recruitmentsbureaus. Ze wilde het graag anders. Een punt zetten achter de heersende dominante salescultuur van de recruitmentwereld. Om deze reden hebben ze zich afgevraagd: Waarom geven we zelf niet een draai aan recruitment die aansluit op onze visie.

Oprecht: Geen harde sales, niet alleen maar oog voor die ene deal. Koste wat kost moeten scoren. Maar oprechte interesse in de persoon achter het cv, wat is jouw drive. Waarom begin jij elke ochtend met plezier aan je opdracht, wat zorgt ervoor dat je ook s ’nachts wel eens wakker wordt met een goed idee. Dat gebeurt alleen als de opdracht of baan je echt aanspreekt. Gedreven professionals daar worden ook opdracht- en werkgevers blij van. Alleen door oprechte interesse kunnen we deze perfecte match maken.

Persoonlijk: Naast je professionele drive hoe je je graag op technisch vlak wilt ontwikkelen. Met welke tools en methodieken je het liefst werkt (en welke dus liever niet). Zijn we ook geïnteresseerd wat je persoonlijk belangrijk vind. Hoe ziet je prive situatie eruit? Wat doe je naast je werk om te ontspannen, waar haal je nog meer energie uit. Welke interesses heb je nog meer?

Duurzaam: Het is een wereld van elkaar iets gunnen. Geen harde sales, maar juist een goede band opbouwen met professionals en opdrachtgevers. Iets voor elkaar willen betekenen, dat is onze drive en dat is onze manier van werken. Waarde toevoegen door bijvoorbeeld inhoudelijk mee te denken. IT-kennis zit namelijk in onze DNA. Door freelancers te ontzorgen, naar ze te luisteren en daarop in te spelen.

Onze USP's voor kandidaten

Geen CV schuivers

Naast een goed cv is een persoonlijke match minstens zo belangrijk. Waar krijg jij energie van? Wat is jouw drive? Door het stellen van de juiste vragen, leren we jou beter kennen.

Diepgaande IT kennis

Capwell is opgericht door twee IT’ers. IT kennis overdragen zit in ons DNA. Waardoor we op niveau met jou kunnen sparren, begrijpen waar jouw uitdaging ligt zo maken we de juiste match.

Altijd op tijd uitbetaald

Freelancen betekent ook risico lopen. Wij brengen al onze klanten onder in een kredietverzekering. Daardoor ben je gegarandeerd van uitbetaling. Netjes op tijd zoals beloofd.

Alleen met eindklanten

Een bewuste keuze. Geen doorleen constructies met overbodige schakels. Zo houden wij de lijnen kort. Kunnen we direct schakelen en is de slagingskans het grootst.

Onze USP's voor opdrachtgevers

Total Solution Provider

Of het nu gaat om een freelancer voor het opschalen van een IT project of de juiste expertise interim of vast in huis halen. Wij denken graag met u mee welke oplossing in uw situatie het beste past.

Diepgaande IT kennis

Capwell is opgericht door twee IT'ers. Diepgaande IT trainingen zijn onderdeel van ons DNA. Zo kunnen wij actief meedenken, doorvragen en eventueel adviseren. Gesprekspartners op niveau.

Een groot (exclusief) kandidatenbestand

Wij bemiddelen ruim 5000 IT professionals. Door onze persoonlijke aanpak kiest 30% exclusief voor ons en staat nergens anders ingeschreven. Zo vinden wij voor u altijd de juiste kandidaat.

20 jaar bewezen stabiele partner

Wij leveren altijd, al 20 jaar lang. Kandidaten maar ook toegevoegde waarde. Waardoor veel klanten ons als sparringpartner zien. Wij gaan voor een lange termijn relatie, u ook? Dan maken we graag kennis.

Niet helemaal passend?

Geen zorgen, neem toch contact met ons op. We zorgen voor een goede match!